O nama
Dobrodošli na info-stranicu konoba - restoran ˝San Benedetto˝ - Istarska kuhinja - Autohtona istarska jela - Jela pod pekom - Teletina - Hobotnica ispod peke - Mesna jela - Riblji specijaliteti - Riblja jela - Jela sa tartufima - Tartufi - Istra. Ukoliko se pitate gdje dobro jesti u Novigradu, svakako posjetite konobu ˝San Benedetto˝. Konoba ˝San Bendetto˝ nalazi se na pola puta između turističkih gradova Umaga i Novigrada, u Dajli, uz samu cestu, svega 100 metara od mora. |
|
San Benedetto je poznata obiteljska konoba koja je otvorena 1998. godine i od tada nastoji svojim gostima pružiti visoku kvalitetu usluge i kvalitetnu prehranu. |
Konoba je rustikalnog stila, sastoji se od dvije usko povezane sale kapaciteta 80 sjedećih mjesta. U drugoj, pomalo diskretnoj sali prevladava domaći ugođaj, veliko ognjište koje je stalno u funkciji i daje prostoru jedan topli ugođaj i ugodnu atmosferu. Na katu se nalazi velika ljetna terasa od 75 mjesta koja pruža nesvakidašnji pogled na more i prekrasan zalazak sunca koji će svakome zauvijek ostati u lijepom sjećanju. |
|
Konoba je otvorena tokom cijele godine što ju čini idealnom za različite priredbe poput svadbi, rođendana, krstitki, poslovnih ručkova, grupa izletnika i sl. |
Za posjetitelje je osiguran veliki parking koji može primiti i autobuse, što će najviše oduševiti grupe izletnika. |
DAJLA - malo mjestašce uz obalu na cesti Umag - Novigrad. Od Umaga je udaljena 10 km, a od Novigrada 4 km. Poznata je po Benediktancima koji su u neposrednoj blizini živjeli u postojećem samostanu, a po čemu su mjesto i restoran dobili ime. |
Radno vrijeme: od 12:00 do 23:00 sata |
|
|
|
|
Proizvodi/usluge
>>>>>>>>>>> OPĆE INFORMACIJE KONOBE SAN BENEDETTO <<<<<<<<<<< |
* Voditelj: Goran Tatalović |
* Šef kuhinje: Miloš Podunavac |
* Broj sjedećih mjesta u konobi: 80 |
* Broj sjedećih mjesta na terasi: 75 |
* Ambijent: Rustikalni stil |
* Kreditne kartice: Amex, Diners, Visa, Master card |
|
>>>>> GASTRONOMSKA PONUDA KONOBE SAN BENEDETTO <<<<< |
Domaćini konobe baziraju se na sezonskim autohtonim - istarskim jelima od tartufa, šparoga, gljiva pa istarski pršut i sir, od ribe švoji, domaće jadranske lignje, školjke, među kojima su i specijaliteti kuće. |
|
|
|
|
|
|
Galerija slika
Gdje smo
|
Istrabiz oglasi |
Izdvojeni subjekti |
|
|
|
|
|
|
|
Marketing |
|
|
|
|
|
|
|