Copyright © Sva prava pridržana Istrabiz.hr. Uvjeti korištenja
Naslovnica - Istrabiz.hr, poslovni imenik IstreIstraBiz.hr

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

NASLOVNICA   ADMIN   KONTAKT

Naslovnica   Mapa weba   Marketing   Korisne info   Tečajna lista  Mapa mundi   Istra   Radio   Video   Kontakt   

   

Poslovni imenik Istre

Istrabiz oglasi

Marketing

 

 

 

Stolarska radionica
Rezultat 1 - 9 od 9 Stranica 1 od 1      
 

Ariš - Prozori i drvena vrata / Stolarija Poreč Tinjan Pazin
 
Stolarski obrt "Ariš" je stolarska radiona - stolarija koja već preko 30 godina vrlo uspješno proizvodi visoko kvalitetne prozore i vrata od drva. Proizvodimo sve vrste škura, moderna i rustikalna sobna vrata, namještaj od masiva i iverala, krevete, stepenice i ograde, uređenjem interijera, pri čemu se koriste najkvalitetniji materijali boje i lakovi.
  www emailBašići 28, 52444 Tinjan
 

Dub - Stolarija / Stolarska radionica / Vrata i prozori
 
Stolarski obrt "Dub" izrađuje namještaj od svih vrsta drveta, panela i iverala. Bavimo se i popravkom stare stolarije, restauracijom namještaja, pripasivanje starih prozora i vrata,....
  www emailBanki 31, 52444 Tinjan
 

Euro Flex - Hidraulične fleksibilne cijevi Rovinj
 
Obrt za proizvodnju "Euro Flex" bavi se proizvodnjom flexibilnih gumenih i PVC cijevi koje su namjenjene za slijedeće grane; industrija, građevinarstvo i poljoprivreda. Naši produkti koriste se za vodovodne instalacije, instalacije plina,.... U ponudi imamo cijevi za komprimirani zrak, cijevi za toplu vodu, cijevi za paru, cijevi za ventilaciju, vatrogasne cijevi, cijevi za automobilsku industriju, cijevi za prehrambenu industriju, cijevi za kamionske cisterne, cijevi za abrazivne materijale, cijevi za rotacione sisteme (u željezničkom prometu), ulje, onshor, offshore, cijevi za kemijsku industriju, cijevi za prolaz kablova, brodoske cijevi, cijevi za zavativanje, cijevi za klimatizaciju motornih i specijalnih vozila,...
  www emailRovinjsko selo 110 L
 

Euroambiente - Salon namještaja Tar / Izrada namještaja
 
Tvrtka Aktiva trgovina d.o.o. bavi se proizvodnjom i prodajom kvalitetnog namještaja od raznih vrsta drva, furnira i iverala. U svom procesu obrade drveta i proizvodnji namještaja koristimo najbolje materijale kao izvor sirovine za izradu.
  www emailBorgo 28a, 52465 Tar
 

IstraDrvo - Stolarska radionica / Građevinska stolarija Poreč
 
Stolarski obrt "IstraDrvo" posluje još od 1982. godine i svojom kvalitetom širi tržište i na druge regije u Hrvatskoj. Ima svoj proizvodni pogon (proizvodna hala od od 3000 m²) na gore navedenoj adresi.
  www emailRošini 25, 52440 Poreč
 

Martello - Izrada metalne stolarije / Portuni i ograde Poreč
 
Martello - Izrada metalne stolarije / Portuni i ograde / Protuprovalna vrata / Pergole Poreč. Profesionalno, kvalitetno, brzo i povoljno! Izrada i montaža unikatnih ograda, kapija i ostalih konstrukcija od kovanog i običnog željeza.
  www emailRošini 6, 52446 Nova vas
 

Smrikva - Proizvodnja građevinske stolarije Tinjan
 
Stolarski obrt "Smrikva" bavi se proizvodnjom građevinske stolarije i elemenata, izradom namještaja po mjeri, proizvodnjom prozora i vrata po mjeri,....
  www emailBašići 41C, 52444 Tinjan
 

Stolarija Danijel - Proizvodnja namještaja po mjeri Nova Vas
 
Stolarija Danijel - Proizvodnja namještaja Poreč / Namještaj po mjeri u Porteču / Prozori / Vrata / Stolarski obrt „Danijel“ je osnovan kao obrt za obradu i oblikovanje proizvoda od drva. Iz godine u godinu stalno se razvija prateći zahtjeve koje nameće tržište, tražeći nova rješenja koja će u potpunosti zadovoljiti zahtjeve potrošača. Spajajući bogatu tradiciju i nove trendove u proizvodnji, svakodnevno kreira nove vrijednosti kako bi kupac dobio i više od očekivanog proizvoda.
  www email52446 Nova Vas - Brčići
 

www
 
  www email

1

Table 'istrabiz_alex.oglasi' doesn't exist