Copyright © Sva prava pridržana Istrabiz.hr. Uvjeti korištenja
IstraBiz.hr

NASLOVNICA   ADMIN   KONTAKT

Naslovnica   Mapa weba   Marketing   Korisne info   Tečajna lista  Mapa mundi   Istra   Radio   Video   Kontakt   

   

Poslovni imenik Istre

Naslovnica - Istrabiz.hr, poslovni imenik Istre

Istrabiz oglasi

Marketing

 

 

 

Poštovani posjetitelji,

Prije nego počnete sa korištenjem stranice, molimo Vas da pažljivo pročitate uvjete korištenja stranica istrabiz.hr. Pristupanjem i korištenjem sadržaja stranica istrabiz.hr, potvrđujete suglasnost s uvjetima korištenja te prihvaćate pravila i uvjete.

AUTORSKA PRAVA:

Informacije objavljene na stranicama  istrabiz.hr imenika ne smiju se dalje kopirati, reproducirati ili na bilo kakav način prenositi bez pismene dozvole poduzeća Studio Genesis d.o.o.

PRIKUPLJANJE INFORMACIJA TE NJIHOVA UPORABA:

1.Korištenjem ovih stranica, dužni ste osigurati da Vaši osobni/kontakt podaci budu kompletni i točni. Vi također garantirate da ste zakonito kompetentni koristiti ove stranice.
2. Vaši osobni podaci bit će korišteni samo za prezentaciju posjetiteljima poslovnog imenika.
3. Studio Genesis d.o.o. poštuje privatnost posjetitelja i korisnika stranica poslovnog imenika istrabiz.hr te prikuplja samo podatke nužne za rad imenika kad nam se isti dobrovoljno dostave (osnovni podaci o poduzeću i njegovim djelatnicima). Osobni podaci se koriste samo u svrhu poboljšanja naših usluga prema posjetiteljima imenika.
4. Poslovni imenik istrabiz.hr ima pravo upotrijebiti e-mail adresu oglašivača, koju oglašivač navodi kao svoj osobni podatak, isključivo u svrhu prezentacije posjetiteljima imenika.
5. Poslovni imenik istrabiz.hr može sadržavati linkove prema drugim stranicama. Za vrijeme posjeta drugim stranicama, Vi ste predmetom privatnih pravila i regulacije stranice na kojoj se nalazite. Vi prihvaćate na znanje da Studio Genesis d.o.o. nije razvio tu stranicu, te nema utjecaja na nju, i ne snosi odgovornost za sadržaj koji je ondje objavljen.
6. Ukoliko se ne slažete da budete ograničeni prethodnim člancima, mi Vam čvrsto savjetujemo da ne koristite stranice istrabiz.hr poslovnig imenika.

UVJETI KORIŠTENJA:

Studio Genesis d.o.o. je tvrtka u čijem je vlasništvu poslovni imenik istrabiz.hr, te se trudimo kako bi se na navedenim web stranicama našli točni i aktualni podaci, ali ne prihvaća odgovornost za njihovu točnost i cjelovitost.Korisnici koji pristupe stranicama poslovnog imenika istrabiz.hr pristupaju i koriste sav sadržaj  isključivo na vlastitu odgovornost. Studio Genesis d.o.o. neće biti odgovorna ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja stranica poslovnog imenika istrabiz.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u sadržaju navedenih stranica. Poslovni imenik istrabiz.hr pruža korisnicima informacije i kontakte do web stranica oglašivača  nad kojima Studio Genesis d.o.o. nema nadzora. Studio Genesis d.o.o. nije odgovorna niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije i posljedice korštenja istih. Studio Genesis d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja i stupnja usluga ovog poslovnog imenika na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga te ne prihvaća odgovornost ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.


Korisnik je suglasan da Studio Genesis d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ograniči ili ukine prava pristupa svojim servisima ukoliko korisnik koristi bilo koji servis poslovnig imenika istrabiz.hr na nedozvoljen ili neprimjeren način. Korisnik je ujedno suglasan kako Studio Genesis d.o.o.. nije odgovorna za bilo kakve štete proizašle takvim ukidanjem korištenja servisa zbog neprihvatljivog ili nedozvoljenog načina korištenja.

Neprihvatljivim ili nedozvoljenim načinom korištenja poslovnog imenika smatra se između ostalog:

- objavljivanje neistinitih podataka i informacija čije bi korištenje moglo zavarati ostale korisnike ili kod njih
izazvati bilo kakovu štetu,
- objavljivanje ili prenošenje podataka drugih pravnih i fizičkih osoba bez njihova znanja,
- objavljivanje nezakonitih sadržaja koji krše hrvatske ili međunarodne pravne propise,
- objavljivanje materijala ili poruka čiji je sadržaj uvredljiv, lažan, pristran, prijeteći, vulgaran, eksplicitan ili na bilo koji način može biti shvaćen takvim te predstavljati krštenje prava i postojećih zakona.

Korištenjem poslovnog imenika potvrđujete kako ste upoznati, te u cijelosti prihvaćate navedene Uvjete.
Pravila i uvjeti korištenja stranica istrabiz.hr